مقاله بررسی تولید اتانول از ساقه سورگوم شیرین به روش تخمیر حالت جامد


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تولید اتانول از ساقه سورگوم شیرین به روش تخمیر حالت جامد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید اتانول از ساقه سورگوم شیرین به روش تخمیر حالت جامد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید اتانول از ساقه سورگوم شیرین به روش تخمیر حالت جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید اتانول از ساقه سورگوم شیرین به روش تخمیر حالت جامد :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
دراین تحقیق تولید اتانول ازساقه سورگوم شیرین به روش تخمیر حالت جامد بوسیله دوقارچ موکور ایندیکوس و ارایزپوس اورایزه و نیز مخمر ساکارومایسس سرویسیه بررسی شده است نتایج نشان میدهد که مخمر ساکارومایسس سرویسیه به خوبی ساکارز ساقه سورگوم را مصرف کرده و به اتانول تبدیل می کند قارچ موکور ایندیکوس طی ۴۸ساعت تنها ۲۵درصد ساکارز موجود درساقه سورگوم را مصرف می کند حالت بهینه برای تولید اتانول استفاده همزمان قارچ موکور ایندیکوس و مخمر ساکارومایسس سرویسیه می باشددراین حالت بازده تولید اتانول ۰/۴۸ بوده و نیز محیط تخمیر جامد به دلیل حضور قارچ موکور ایندیکوس قادر به تحمل رنج دمایی و PH گسترده تری می باشد و همچنین میتوان از باقیمانده تخمیر به عنوان خوراک دام استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.