مقاله بهینهسازی عوامل موثر بر کاهش رطوبت کیک فیلترهای دیسکی کارخانه فرآوری شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در مقیاس آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینهسازی عوامل موثر بر کاهش رطوبت کیک فیلترهای دیسکی کارخانه فرآوری شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در مقیاس آزمایشگاهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینهسازی عوامل موثر بر کاهش رطوبت کیک فیلترهای دیسکی کارخانه فرآوری شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در مقیاس آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی عوامل موثر بر کاهش رطوبت کیک فیلترهای دیسکی کارخانه فرآوری شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در مقیاس آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینهسازی عوامل موثر بر کاهش رطوبت کیک فیلترهای دیسکی کارخانه فرآوری شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در مقیاس آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی ازروشهای آبگیری درکارخانه های فراوری موادمعدنی استفاده ازفیلتر است فیلترشامل سطحی متخلخل است که با ایجاد اختلاف فشاردردوطرف این سطح آب موجوددرپالپ از آن عبور کرده و ذرات جامد بصورت کیکی برروی آن باقی می مانند درتحقیق حاضر عوامل تاثیر گذار بررطوبت و مقاومت ویژه ی کیک فیلتر پالپ کنسانتره با استفاده از روش Vacuum Bottom-Feed Leaf درمقیاس آزمایشگاهی مورد مطالعه قراگررفت با بررسی عوامل تاثیر گذار مشخص گردید که با افزایش ابعاد ذرات درصد جامد و فشاررطوبت کاهش می یابد کمترین میزان رطوبت درشرایط استفاده ازپارچه با بافت مربعی فشرده با الیاف تک رشته ای چندرشته ای اعمال فشار ۷۵ کیلوپاسکال درصد جامد ۶۵تا۷۰درصد D80ذرات جامد معادل ۱۲۳ میکرون و سرعت چرخش دیسک ۱/۲۵rpm حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.