مقاله تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در پنیرهای مصرفی در شهرستان زاهدان توسط روش الایزا ELISA


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در پنیرهای مصرفی در شهرستان زاهدان توسط روش الایزا ELISA دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در پنیرهای مصرفی در شهرستان زاهدان توسط روش الایزا ELISA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در پنیرهای مصرفی در شهرستان زاهدان توسط روش الایزا ELISA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در پنیرهای مصرفی در شهرستان زاهدان توسط روش الایزا ELISA :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
این مطالعه به منظور تعیین وجود آفلاتوکسین M1 در ۰۳ نمونه پنیر مورد مصرف در شهرستان زاهدان در طی تابستان سال ۰۰۳۳ انجام شد، پنیر هادر دو دسته پنیر سفید و پنیر خامه ایی بطور مساوی تهیه شده و به وسیله روش الایزای رقابتی مستقیم مورد بررسی قرار گرفتند.پس از اتمام آزمایش مشخص شد که در کل۵۳/۳۳% از کل نمونه های پنیر به آفلاتوکسین M1 آلوده بودند که سهم پنیر سفید و پنیر خامه ایی به ترتیب ۲۳/۳۳%و۳۰درصدبود.در بین کل نمونه های مورد بررسی، تنها دو نمونه از پنیر ها میزان آلودگی بالا تر از حد استاندارد مشخص شده در ایران که برابر با ۰/۲۵ میکروگرمبر لیتر است را نشان دادند که این دو نمونه به گروه پنیر های خامه ایی متعلق بودند. میزان گستره آلودگی در کل ۰۳ نمونه پنیر بین ۰/۰۳۸تا۰/۲۸۱ بود که این میزان برای پنیر سفید و خامه ایی به ترتیب برابر با ۰/۰۳۸تا۰/۲۱و۰/۰۴۳تا۰/۲۸۱ میکروگرم بر لیتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.