مقاله کاربرد بسته بندی ها با خواص ضد میکروبی در فرآورده های گوشتی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد بسته بندی ها با خواص ضد میکروبی در فرآورده های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد بسته بندی ها با خواص ضد میکروبی در فرآورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد بسته بندی ها با خواص ضد میکروبی در فرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد بسته بندی ها با خواص ضد میکروبی در فرآورده های گوشتی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
برخی از تکنیک های نگهداری مواد غذایی از جمله فرآیندهای حرارتی را نمی توان برای تعدادی از محصولات غذایی مانند گوشت تازه یا محصولات آماده مصرف استفاده کرد، لذا امروزه کاربرد مواد بسته بندی که رشد باکتری های ناخواسته را سرکوب می کنند در حال توسعه است. برخی از این مواد می توانند به صورت خوراکی در پوشش دهنده های خوراکی نیز مورد مصرف قرار گیرند. کیتوزان، آلژینات و موادی بر پایه سلولز، همراه با عوامل ضد میکروبی لفاف هایی از این گروه را تشکیل می دهند. پژوهش های متعددی در خصوص بررسی کاربرد آنها در محصولات مختلف صورت گرفته، که در اینجا به مرور نتایج و کاربردهای آن در گوشت و فرآورده های گوشتی خواهیم پرداخت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.