مقاله فناوری نوین در تولید روغن : تولید روغن های تک یاخته از منابع مختلف توسط میکرواورگانیسم ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فناوری نوین در تولید روغن : تولید روغن های تک یاخته از منابع مختلف توسط میکرواورگانیسم ها دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فناوری نوین در تولید روغن : تولید روغن های تک یاخته از منابع مختلف توسط میکرواورگانیسم ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فناوری نوین در تولید روغن : تولید روغن های تک یاخته از منابع مختلف توسط میکرواورگانیسم ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فناوری نوین در تولید روغن : تولید روغن های تک یاخته از منابع مختلف توسط میکرواورگانیسم ها :
تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
به دلیل افزایش جمعیت جهان و کمبود منابع غذایی تولید غذا با مشکل رو به روست. برای ادامه بقا نیاز به روش جایگزینی جهت تولید غذا است.تولید روغن های تک یاخته توسط میکرو اورگانیسم ها به روش های زیستی انجام می گیرد. میکرو اورگانیسم هایی که عمدتا اولئوژینوس هاهستند، سوبسترا هایی با منابع کربنی، پسماند ها و مواد زائد، منابع نیتروژنی و غیره را مصرف کرده و در میسلای خود روغن تولید و ذخیره میکنند. روغن های حاصل ارزش تغذیه ای و داروسازی داشته و به خوبی قابلیت مصرف دارند. عمده ترین اسید های چربی که حاصل می شود شامل ؛ پالمیتیک اسید (C16:0) ، پالمیتولئیک اسید (C16:1) ، استئاریک اسید (C18:0) ، اولئیک اسید (C18:1) و لینولئیک اسید (C18:2) و لینولئیک اسید – (C 18:3n-6) می باشد. درواقع، هدف اصلی از این مطالعه معرفی این منابع و روش های تولید این نوع ترکیبات مغذی و با ارزش می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.