مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بربررسی تاثیر موادمختلف بررئولوژی بیسکویت و خمیر آن :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بیسکوئیت ها محصولات پخته شده کوچکی هستند که اساسا از آرد شکر و چربی تهیه می شوند کیفیت بیسکویت تحت تاثیر چندین عامل است که به کمیت و کیفیت اجزای آن بستگی دارد و شرایط فرایند از قبیل مخلوط کردن قالب گیری خمیرها و پختن و خنک کردن نیز درکیفیت آن تاثیر دارد دراین تحقیق به عوامل موثر برخواص میکانیکی و رئولوژی بیسکوئیت پرداختیم نتایج مطالعات نشانداد که سبوس گندم پهنای بیسکویت ها را از ۵۵/۳به ۵۲/۸ میلیمتر کاه شداد ولی تغییرات زیادی درضخامت بیسکوئیت ها دیده نشد و نسبت گسترش پذیری نیز از ۸/۳۸ به ۷/۷۳ کاهش می یابد وبیسکویت ها سفتر شدهو مقاومت شکست آنها از ۱/۳۴به ۲/۱۱ کیلوگرم افزایش یافت افزایش مقدارچربی خمیر بیسکویت از ۵به ۲۵درصد انرژی مخلوط کردن را کاهش میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.