مقاله کاربرد فرآیند فشار بالا در محصولات لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد فرآیند فشار بالا در محصولات لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد فرآیند فشار بالا در محصولات لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فرآیند فشار بالا در محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد فرآیند فشار بالا در محصولات لبنی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
اخیرا استفاده از فناوری فشار بالا در شیر و محصولات لبنی افزایش یافته است. فشار ۰۶۶ ۰۶۶مگاپاسکال روش موثری برای غیر فعالسازی میکروارگانیسم ها شامل اکثر پاتوژن های فاسد کنندهغذایی می باشد. این فرآیند علاوه بر نابودی میکروارگانیسم ها، انعقاد اسیدی و آنزیمی شیر را بدون تاثیر بر خواص کیفی مهم مثل طعم، مزه، ویتامین ها و مواد مغذی بهبود می بخشد. کاربرد این روشباعث تولید محصولاتی با حداقل فرآوری حرارتی، ایمن از لحاظ میکروبی، کیفیت حسی و ارزش تغذیه ای بالا و بافت جدید شده و مدت ماندگاری محصول را نیز افزایش می دهد. در این مقاله در مورد کاربرد و تاثیر فرآیند فشار بالا بر محصولات لبنی از جمله شیر، ماست، بستنی، خامه، پنیر و شیرهای تخمیری بحث خواهد شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.