مقاله اکراتوکسینA تهدید کننده سلامت غذا و روشهای سم زدایی آن جهت نیل به امنیت غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اکراتوکسینA تهدید کننده سلامت غذا و روشهای سم زدایی آن جهت نیل به امنیت غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اکراتوکسینA تهدید کننده سلامت غذا و روشهای سم زدایی آن جهت نیل به امنیت غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اکراتوکسینA تهدید کننده سلامت غذا و روشهای سم زدایی آن جهت نیل به امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اکراتوکسینA تهدید کننده سلامت غذا و روشهای سم زدایی آن جهت نیل به امنیت غذایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
درسالهای اخیرنگرانی کلی درمورد اثربالقوه مایکوتوکسین برسلامت انسان و حیوانات افزایش یافته است و اکراتوکسین OTA A متابولیت سمی است که توسط قارچ آسپرژیلوس و پنی سیلیوم تولید شدها ست قارچهای مولد تنها تحت رطوبت بالا و دمای گرم میتوانند دانه ها را آلوده کننده این سم براندامهایی نظیر کلیه و کبد اثر میگذارد و با عبور ازجفت اثرات ناقص الخلقه زایی موتاژن و سرکوب سیستم ایمنی را ایجاد کند حدمجاز استاندارد اروپایی این سم درغلات ۵mm/kg درغلات پروسه شده ۳mg/kg ودرکلیه میوه های انگوری ۱۰mg/kg است استراتژیهای متعددی میتواند برای کاهش OTA بکاررود مهمترین آنها دروهله اول پیشگیری از آلودگی کالاست روشهای سم زدایی میتواند درحذف یا کاهش سطوح OTA مورد استفاده قرارگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.