مقاله ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی وممانعت کنندگی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی وممانعت کنندگی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی وممانعت کنندگی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی وممانعت کنندگی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی وممانعت کنندگی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین خلر Latirus sativus با استفاده از روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از انجام این پژوهش بررسی تشکیل فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئینی دانه خلر و تاثیر غلظت ایزوله پروتئین خلر ، درصد گلیسرول ودرصد اسید اولئیک بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم تهیه شده شده است . به این منظور ایزوله پروتئینی دانه خلر در محدوده ۲ تا ۱۱ درصد وزنی ، گلیسرول در محدوده ۰/۵تا ۷ درصد وزنی و اسید اولئیک در محدوده ۱ تا ۲ درصد وزنی توسط روش سطح پاسخ مورد ارزیابی قرار گرفت نفوذپذیری به بخار آب با افزایش غلظت پروتئین و گلیسرول به طور معنی داری افزایش و با افزایش غلظت اسید اولئیک کاهش یافت . حلالیت در آب و اسید با افزایش میزان پروتئین کاهش و با افزایش میزان گلیسرول و اسید اولئیک افزایش داشت ) P < 0.05

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.