مقاله ارزش غذایی قارچ دکمه ای در سبد غذایی ایرانیان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزش غذایی قارچ دکمه ای در سبد غذایی ایرانیان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزش غذایی قارچ دکمه ای در سبد غذایی ایرانیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزش غذایی قارچ دکمه ای در سبد غذایی ایرانیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزش غذایی قارچ دکمه ای در سبد غذایی ایرانیان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
علم از دیرباز قارچ دکمه ای را به عنوان یک غذای خاص تلقی کرده است.یونانیان از آغاز تمدنشان قارچ دکمه ای رایک تقویت کننده ی بدن برای مبارزه تن به تن تلقی میکردند،ونیز قارچ دکمه ای به عنوان غذایی سرشار از پروتیئنتوسط سازمان غذا و کشاورزی ایران شناخته شده است.درصد پروتیئن قارچ دکمه ای خشک نسبت به قارچ دکمه ای تازه بیشتر است تازه ۵/۴-۵/۵وخشک ۵/۳۳-۵/۳۵قارچ دکمه ای غذایی با کالری پایین است که دارای حدود ۰۹ آب و فاقد نشاسته و حدود ۳ قند آزاد دارد فیبر قارچ دکمه ای در مقایسه با سایر محصولات گیاهی بالاست که باعث دفع آسان یبوست میشود.ویتامین B کمپلکس و ویتامین C به میزان قابل توجهی در قارچ دکمه ای یافت میشود.همچنین قارچ دکمه ای برای بیماران قلبی مفید است زیرا دارای پتاسیم آهن و ویتامین B12 میباشد و سدیم موجود در قارچ بسیار ناچیز است چه بسا بهتر است قارچ ها را به صورت یک چاشنی در سبد غذایی افراد استفاده گردد و برای جذب بهتر پروتیئن پیشنهاد میگردد که همراه با سایر حبوبات و غلات غنی سازی شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.