مقاله بررسی مکانی ویژگی های کیفی آب زیرزمینی با روش تحلیل عاملی و GIS (مطالعه موردی: آبخوان ساحلی دشت ساری- نکا)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مکانی ویژگی های کیفی آب زیرزمینی با روش تحلیل عاملی و GIS (مطالعه موردی: آبخوان ساحلی دشت ساری- نکا) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مکانی ویژگی های کیفی آب زیرزمینی با روش تحلیل عاملی و GIS (مطالعه موردی: آبخوان ساحلی دشت ساری- نکا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مکانی ویژگی های کیفی آب زیرزمینی با روش تحلیل عاملی و GIS (مطالعه موردی: آبخوان ساحلی دشت ساری- نکا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مکانی ویژگی های کیفی آب زیرزمینی با روش تحلیل عاملی و GIS (مطالعه موردی: آبخوان ساحلی دشت ساری- نکا) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
آبهای زیرزمینی در مناطق ساحلی یکی از منابع مهم آب در مصارف خانگی و کشاورزی محسوب می شوند. منابع آبی در این مناطق که اصولاً مراکز پرجمعیت و حاصلخیز می باشند، با چالشهای زیستی بسیاری مواجهند از اینرو شناخت عوامل مختلف در کیفیت آبخوان می تواند نقش تأثیر گ ذاری در مدیریت بهینه آن داشته باشد. هدف از انجام این مطالعه، بررسی مکان ویژگی های کیفی آبخوان دشت ساری نکا است. در این مطالعه از تلفیق دو روش تحلیل عاملی و زمین آمار در تجزیه و تحلیل مکانی کیفیت آب زیرزمینی استفاده گردید. نتایج تحلیل عاملی سه فاکتور را مشخص نمود. کلر، سدیم، EC, SAR در فاکتور اول نشان دهنده شوری، در فاکتور دوم بی کربنات، منیزیم، کلسیم و TH حاکی از سختی آب زیرزمینی و فاکتور سوم شامل پتاسیم و PH نشان دهنده تأثیر عوامل زمین شناسی و افزایش کاربرد کودهای شیمیایی است و در ن هایت با استفاده از امتیازات حاصل از تحلیل عاملی نقشه پراکنش مکانی کیفیت آب زیرزمینی با روش کریجینگ تهی گردید. عامل اول در بخشهایی از نوار ساحلی و قسمتهای جنوبی و عامل دوم بیشتر در بخشهای جنوبی و فاکتور سوم در بخشهای مرکزی و ساحلی افزایش می یابد. با توجه به نتایج، از عوامل تأثیر گذار در کیفیت آبخوان می توان به کاربری اراضی و مدیریت کشاورزی، توسعه مناطق مسکونی، نفوذ آب شور به آبخوان و عامل زمین شناسی اشاره نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.