مقاله بررسی میزان و نحوه پراکنش عناصر سرب، روی و کروم در اسکلههای شهیدبهشتی و شهیدکلانتری چابهارواقع در جنوب شرق ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی میزان و نحوه پراکنش عناصر سرب، روی و کروم در اسکلههای شهیدبهشتی و شهیدکلانتری چابهارواقع در جنوب شرق ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان و نحوه پراکنش عناصر سرب، روی و کروم در اسکلههای شهیدبهشتی و شهیدکلانتری چابهارواقع در جنوب شرق ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان و نحوه پراکنش عناصر سرب، روی و کروم در اسکلههای شهیدبهشتی و شهیدکلانتری چابهارواقع در جنوب شرق ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان و نحوه پراکنش عناصر سرب، روی و کروم در اسکلههای شهیدبهشتی و شهیدکلانتری چابهارواقع در جنوب شرق ایران :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این بررسی، میزان غلظت فلزات سرب، روی و کروم در رسوبات اسکلههای شهیدبهشتی و شهیدکلانتری چابهار تعیین و برای اولین بارگزارش شد. نمونههای اخذ شده، مورد آزمایش دانهبندی، و تعیین غلظت فلزات سنگین (سرب، روی و کروم) قرار گرفت. غلظتهایبدستآمده با عیارهای استاندارد زیستمحیطی و غلظت این عناصر در آب دریا مقایسه شد. محدوده غلظت فلزات سنگین اندازهگیری شده برحسبppm) شامل۴۰/۲۷-۱۱/۴۳برای سرب ۱۰۷-۲۷ برای روی ۳۰۶-۱۰۲ برای کروم است. ضریب غنیشدگی نشاندهنده ترتیب میزان آلودگی عناصر مورد مطالعه در اسکله شهیدبهشتی و شهیدکلانتری به صورت روی < سرب< کروم است. دلیل این آلودگی ها احتمالاً فعالیتهای تعمیر و نگهداری لنجها و قایقها، بعلاوه ورود فاضلابهای انسانی به درون محیط نیمهبسته این اسکلهها میباشد.نقشههای ژئوشیمیایی تهیه شده توسط سیستم اطلاعات جغرافیایی نشاندهنده آلودگی رسوبات به فلزات سنگین در اسکلههای مورد مطالعه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.