مقاله تاثیر پارامترهای مختلف روی دمای معکوس فاز نانوامولسیون های O/W
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر پارامترهای مختلف روی دمای معکوس فاز نانوامولسیون های O/W دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر پارامترهای مختلف روی دمای معکوس فاز نانوامولسیون های O/W کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پارامترهای مختلف روی دمای معکوس فاز نانوامولسیون های O/W،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر پارامترهای مختلف روی دمای معکوس فاز نانوامولسیون های O/W :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
نانوامولسیون ها، امولسیون هایی شفاف یا نیمه شفاف(در گستره ۵۰ تا ۲۰۰ نانومتر) یا شیری رنگ(بالاتر تا ۵۰۰ نانومتر) می باشند. نانوامولسیون ها برای انتقال موثراجزای فعال از طریق پوست مناسب هستند و امکان نفوذ سریع مواد فعال را می دهند. ماهیت شفاف سیستم و نبودن ضخیم کننده و سیالیت آن ها باعث می شود از نظر زیبایی مطلوب و لطیف باشند. در این تحقیق نانوامولسیون های روغن لیمو در آب با روش امولسیون سازی دمای معکوس فازPIT)تهیه شد.Tween40به عنوان سورفاکتانت استفاده شد. اثر غلظتNaClدر فاز آبیpH،و درصد وزنی سورفاکتانت و فاز آبی، رویPIT و اندازه ذرات بررسی گردید. نتایج نشان دادکه با افزایش غلظتNaClاز ۰۰۵ به ۱ مولار PIT، ا۷۲ به ۵۰ کاهش می یابد. دستگاهnano-ZS برای تعیین اندازه ذرات و شاخصپراکندگی امولسیون روغن در آب در طول موج ۶۰۰ نانومتر استفاده شد. میانگین اندازه ذرات برای ۰۵ ،۰۱ و۱mol/l ازNaCl25 به ترتیب ۳۰۸۱،۴۹۷۳ و ۱۸۹۹ نانومتر و شاخص پراکندگی به ترتیب ۰۳۳۴ ،۰۳۴۸ و ۰۳۰۷ می باشد. نانوامولسیون های تهیه شده با توجه به شفافیت، پایداری محلول و ابعاد قطرات، می توانند محیط واکنش مناسبی برای پلیمریزاسیون ساخت مواد آرایشی و بهداشتی و دارویی باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.