مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد آشپزخانه صنعتی با استفاده از حوضچه های هوادهی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد آشپزخانه صنعتی با استفاده از حوضچه های هوادهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد آشپزخانه صنعتی با استفاده از حوضچه های هوادهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد آشپزخانه صنعتی با استفاده از حوضچه های هوادهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی چگونگی تصفیه پساب یک واحد آشپزخانه صنعتی با استفاده از حوضچه های هوادهی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این پژوهش، پساب یک واحدآشپزخانه صنعتی که محصولات خود را که عمدتاً غیر گوشتی و از قبیل انواع کنسروهای حبوبات پر مصرف می باشندو آنها را در ظروف شیشه ای و فلزی به بازار عرضه می کند، مورد مطالعه قرار گرفته است . در این مطالعهدر آنها عموماً کمتر از ۰۳۳ پی پی ام و بالاخره غیر هوازی مورد )BOD پساب خام که طی آزمایشهایی بار آلی قابل هضم ( ۵ تثبیت قرار گرفت . در این آزمایشها جهت بهینه سازی روند تثبیت هیچگونه ترکیبات افزودنی از قبیل ترکیبات ازته به عنوان کمک خوراک و یا ترکیبات دیگر بکار نرفت . نتایج آزمایشها نشان می دهند که برای هضم غیر موازی راندمان تثبیت و جداسازیبار آلی قابل هضم بعد از دو هفته به مرز ۲۲ درصد می رسد . نتایج فوق راندمان عملیات را در موارد غیر هوازی اختیاری و هوازی معمولی بعد از گذشت همان زمان به ترتیب به ۲۳ درصد و ۲۲ درصد نشان می دهد . در ۰ مورد فوق راندمان کاهش بار آلی بعد از ۶ هفته بهبود محسوسی نمی یابد نتایج آزمایشات فوق نشان می دهد که اثر هوادهی در یک حوضچه هوادهی بر روی کاهش بارآلی قابل هضم بطور کلی متفاوت و بارز است . این آزمایشها نشان می دهند که ترکیبات فوق بعد از دو هفته هوادهی تا حدود ۴۲ درصد کاهش می یابند و کاهش جذب فوق بعد بعد از ۰ هفته تا ۴۶ درصد کاهش می یابند . و کاهش جذب فوق بعد از ۰ هفته تا ۴۶ درصد افزایش می یابد . در هر ۲ تکنیک فوق سینتیک کاهش بار آلی قابل هضم واکنشهای درجه یک را پیروی می کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.