مقاله مقایسه شاخصهای رشد صفات اقتصادی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های برپایه جو با و بدون آنزیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه شاخصهای رشد صفات اقتصادی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های برپایه جو با و بدون آنزیم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه شاخصهای رشد صفات اقتصادی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های برپایه جو با و بدون آنزیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه شاخصهای رشد صفات اقتصادی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های برپایه جو با و بدون آنزیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه شاخصهای رشد صفات اقتصادی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های برپایه جو با و بدون آنزیم :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور ارزیابی اثر حذف آنزیم از جیرههای بر پایهجو بر شاخصهای رشد، اقتصادی و خصوصیاتلاشه در یک آزمایش ۴۲ روزه ۱۴ تا ۵۶روزگی ، از ۸۰ قطعه جوجهگوشتی راس ۳۰۸ بصورت گلهمخلوط استفادهگردید. جیرههایآزمایشی حاوی % ۳۵ جو با ۲ و بدونآنزیم ۱ وطرح آزمایشی برای بررسی عملکرد، کاملاً تصادفی با چهار تکرار در نظرگرفته شد. در پایان آزمایش از هر واحدآزمایشی ۲ قطعه جوجه از دو جنس انتخاب، کشتار و آنالیزلاشه شدند. اثر آنزیم بر اضافه وزن تنها در دوره ۱۴ تا ۴۲ روزگی معنیدار بود اما تفاوتی در شاخص- GE و SGR های در دورههای مختلف مشاهده نشدمقایسه صفاتCWG و CFIدر دورههای مختلف، تفاوتمعنیداری نشانداد P<0/05بعلاوه خصوصیات لاشه تحت تأثیرآنزیم قرار نگرفت P>0/05با این حال، اثر جنس در ارتباط با چربیمحوطهبطنی معنیدار بود P<0/05
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.