مقاله اثر کود های بیولوژیکی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد، اجزای عملکرد و همبستگی صفات مورد بررسی ذرت رقم ۳۲۰ زودرس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کود های بیولوژیکی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد، اجزای عملکرد و همبستگی صفات مورد بررسی ذرت رقم ۳۲۰ زودرس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کود های بیولوژیکی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد، اجزای عملکرد و همبستگی صفات مورد بررسی ذرت رقم ۳۲۰ زودرس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کود های بیولوژیکی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد، اجزای عملکرد و همبستگی صفات مورد بررسی ذرت رقم ۳۲۰ زودرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کود های بیولوژیکی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد، اجزای عملکرد و همبستگی صفات مورد بررسی ذرت رقم ۳۲۰ زودرس :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر کود های زیستی نیتروژنه نیتروکارا، سوپر نیتروپلاس و نیتروکسین و کود های زیستی فسفره بارور ۲ سوپر بیوفسفات و بارور ۳ بررشد و عملکرد و اجزای عملکرد ذرت بود. نتایج نشان داد که کاربرد کود های زیستی فسفره و نیتروژنه افزایش معنی داری را در صفات مورد بررسی باعث گردید.در این بررسی در بین کود های زیستی نیتروژنه تنها سوپر نیتروپلاس افزایش معنی داری را در عملکرد دانه ذرت باعث گردید و این صفت را نسبت به شاهد به میزان ۵۱ درصد افزایش داد.وزن هزار دانه و تعداد دانه در ردیف دانه در بلال تحت تاثیر کاربرد سوپر نیتروپلاس به ترتیب به میزان ۸/۶,۵/۶درصد نسبت به شاهد افزایش یافت. همچنین کاربرد کود بیولوژیک فسفر بارور ۲ ، فسفات بارور ۳ و سوپربیوفسفات عملکرد دانه را به طور معنی داری افزایش داد. کاربرد فسفات بارور ۲ و فسفات بارور ۳ و سوپربیوفسفات به ترتیب عملکرد دانه را ۵۱ و ۵۳ و ۵۲ درصد افزایش داد. در این بررسی همبستگی مثبت و معنی داری بین عملکرد با وزن هزار دانه،تعداد ردیف دانه و تعداد دانه در ردیف بلال مشاهده شد. با توجه به نتایج به دست آمده از این بررسی پیشنهاد می شود از کود بیولوژیک سوپر نیتروپلاس و کود های فسفات بارور ۲ ، بارور ۳ و سوپر بیوفسفات در کشت ذرت استفاده گردد تا بتوان از مصرف کود های شیمیایی در مزارع کاست تا هزینه تولید و خطرات زیست محیطی کود های شیمیایی کاسته شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.