مقاله بررسی تاثیر فناوری بر افزایش عملکرد برنج در ایران در راستای تامین امنیت غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر فناوری بر افزایش عملکرد برنج در ایران در راستای تامین امنیت غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فناوری بر افزایش عملکرد برنج در ایران در راستای تامین امنیت غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فناوری بر افزایش عملکرد برنج در ایران در راستای تامین امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فناوری بر افزایش عملکرد برنج در ایران در راستای تامین امنیت غذایی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در ایران پس از گندم، برنج دومین محصول کشاورزی پر مصرف می باشد که مصرف آن از دهه ۰۵ افزایش چشم گیری داشته است، لذا افزایش عملکرد در هکتار این محصول همواره در برنامههای توسعه مورد تأکید قرارگرفته است. مطالعه حاضر در راستای ایجاد امنیت غذایی به بررسیتآثیر فنآوری بر افزایش عملکرد در هکتار پرداخته است. براساس نتایج به دست آمده، درصد افزایش در عملکرد برنج اندک بوده زیرا درصداستفاده از ماشین آلات در زراعت این محصول بسیار ناچیز می باشد. همچنین میتوان بیان داشت دولت به اتکاء ارزهای حاصل از فروش ثروتهای نفتی همواره از ابزار واردات جهت پرکردن مازاد تقاضا استفاده نموده است. بنابراین بنظر میرسد جهتگیری سیاستهای ارزی و تجاری کشور تأثیر منفی بر انگیزه فعالین بخش کشاورزان در راستای توسعه فناوریهای نوین داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.