مقاله بهبود تولید زیست توده در آب پنیر و تجزیه مقایسه ای توده پروتئینی مخمرها با استفاده از الکتروفورز SDS-PAGE


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود تولید زیست توده در آب پنیر و تجزیه مقایسه ای توده پروتئینی مخمرها با استفاده از الکتروفورز SDS-PAGE دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود تولید زیست توده در آب پنیر و تجزیه مقایسه ای توده پروتئینی مخمرها با استفاده از الکتروفورز SDS-PAGE  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود تولید زیست توده در آب پنیر و تجزیه مقایسه ای توده پروتئینی مخمرها با استفاده از الکتروفورز SDS-PAGE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود تولید زیست توده در آب پنیر و تجزیه مقایسه ای توده پروتئینی مخمرها با استفاده از الکتروفورز SDS-PAGE :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
آب پنیر محصول قابل بازیافتی از صنایع شیر است که معمولاً حاوی مقادیر بالایی لاکتوز ( ۸ -۴ درصد) مقدار کمتری ترکیبات نیتروژن و مقادیر جزئی ویتامین و مواد معدنی می باشد. لاکتوز ماده مغذی اصلی آب پنیر میباشد که میتواند از نظر اقتصادی مورد استفاده قرار گرفته و به جزئی ویتامین و مواد معدنی می باشد. لاکتوز ماده مغذی اصلی آب پنیر میباشد که میتواند از نظر اقتصادی مورد استفاده قرار گرفته و به SCP تبدیل گردد. برای این منظور، ۱۲ جدایه مخمر از نظر رشد و تولید پروتئین تک سلولی در آب پنیر مورد بررسی قرار گرفتند. از میان این گونه ها، کریپتوکوکوس لورنتی Y7 بیشترین تولید SCP را در آب پنیر با مقدار محصول ۰/۵۰ ± ۱۸/۸۴ گرم در لیتر بخود اختصاص داد. غنی سازی اب پنیر با استفاده از نمک های معدنی بعنوان منبع ازت، تولید بیومس را افزایش داد. آزمایشات مقدماتی نشان داد که در میان، مخمرهای انتخابی در این پژوهش، ۶ گونه مخمر به ترتیب: Y7 کریپتوکوکوس لورنتی، Y12 کریپتوکوکوس فلاووس، Y10 گونه کاندیدا Y1 تریکوسپورون پولولانس، Y2 کاندیدا کورواتا و Y4 بوللرا اوریزا زیست توده نسبتاً بالایی در آب پنیر استریل، غیر استریل و غنی سازی شده تولید کردند. پروفایل های پروتئینی گونه های کریپتوکوکوس لورنتی، کریپتوکوکوس فلاووس، گونه کاندیدا ، استریل و غنی سازی شده تولید کردند. پروفایل های پروتئینی گونه های کریپتوکوکوس لورنتی، کریپتوکوکوس فلاووس، گونه کاندیدا ، D SDS-PAGE 1 به منظور انگشت نگاری مقایسه ای پروتئوم تهیه گردیدند. الگوی باندهای پروتئینی مختلف بطور جداگانه در سویه های کریپتوکوکوس لورنتی و گونه کاندیدا در مقایسه با گونه های کریپتوکوکوس فلاووس، تریکوسپورون پولولانس، کاندیدا کورواتا و بوللرا اوریزا ، تائیدی بر طبقه بندی آنها به عنوان گونه های متقاوت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.