مقاله بررسی نقش آنزیمهای کیتیناز ، کیتوزانار و بتا ۳-۱ گلوکاناز در مقاومت ارقام خیار به عامل بوته میری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی نقش آنزیمهای کیتیناز ، کیتوزانار و بتا ۳-۱ گلوکاناز در مقاومت ارقام خیار به عامل بوته میری دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نقش آنزیمهای کیتیناز ، کیتوزانار و بتا ۳-۱ گلوکاناز در مقاومت ارقام خیار به عامل بوته میری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش آنزیمهای کیتیناز ، کیتوزانار و بتا ۳-۱ گلوکاناز در مقاومت ارقام خیار به عامل بوته میری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نقش آنزیمهای کیتیناز ، کیتوزانار و بتا ۳-۱ گلوکاناز در مقاومت ارقام خیار به عامل بوته میری :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور تعیین مکانیسم مقاومت عامل بیماری پتیومی مرگ گیاه چه Pythium aphanidermatum در گیاه خیار، فعالیت آنزیمهای کیتیناز ، کیتوزانا و بتا ۳، ۱ – گلوکاناز را در دو رقم مقاوم حساس در طی ۱۰ روز پس از ما یه زنی با قارچ عامل بیماری اندازهگیری شد. گیاهان در مرحله ۴-۳ برگی با ۵ سی سی سوسپانسیون میسلیوم Pythium aphanidermatum رایزنی شدند. پس از تهیه استانهای آنزیمی در تعیین میزان پروتئین خام گزارهها، فعالیت آنزیمهای کیتیناز ، کیتوزانا و بتا ۳، ۱ – گلوکاناز اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که میزان فعالیت آنزیمهای کیتیناز ، کیتوزانا در تیمارهای ما یه زنی شده افزایش یافته بود که این افزایش در روم مقام بیشتر بود. به طور کلی نتایج نشان داد که آنزیمهای کیتیناز ، کیتوزانا در جلوگیری از نفوذ عامل بیماری و آلودگی اولیه نقش مهمی دارند. درحالیکه آنزیم تا ۳، ۱ – گلوکاناز در جلوگیری از گسترش آلودگی و پیشرفت بیماری نقش دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.