مقاله شناسایی و تعیین سویه مایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس MAP به روش PCR و REA بر اساس قطعات درون جایگیر IS900 و IS1311
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی و تعیین سویه مایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس MAP به روش PCR و REA بر اساس قطعات درون جایگیر IS900 و IS1311 دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی و تعیین سویه مایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس MAP به روش PCR و REA بر اساس قطعات درون جایگیر IS900 و IS1311 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و تعیین سویه مایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس MAP به روش PCR و REA بر اساس قطعات درون جایگیر IS900 و IS1311،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی و تعیین سویه مایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس MAP به روش PCR و REA بر اساس قطعات درون جایگیر IS900 و IS1311 :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
هدف از این مطالعه شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس ،(M. avium paratuberculosis بررسی درصد شیوع آلودگی به آن و همچنین بهینه سازی یک روش سریع، دقیق و ساده به کمک PCR برای تشخیص این زیرگونه و جدایه های آن بود مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس MAP از لحاظ اقتصادی عامل یکی از مهمترین بیماری ها در صنعت دامپروری به نام بیماری یون Johne’s Disease می باشد، که یکی از عفونت های مزمن نشخوارکنندگان به شمار می رود. به منظور شناسایی این می باشد، که یکی از عفونت های مزمن نشخوارکنندگان به شمار می رود. به منظور شناسایی این DNA به منظور شناسایی نمونه های آلوده، قطعه درون جایگیر اختصاصی MAP به نام IS900 به طول ۴۱۳ جفت باز، با استفاده از پرایمرهای P90 و P91 تکثیر شد. سپس به منظور تعیین جدایه گاوی و گوسفندی MAP نسبت به تکثیر قطعه درون جایگیرIS1311 با طول ۲۶۸ جفت باز به کمک دو پرایمر ۵۶ M و ۹۴M اقدام شد. قطعات حاصله به کمک آنزیم HinfI هضم شدند. تعداد ۱۰۷ نمونه از ۲۴۳ نمونه مدفوع ۴۴% و ۱۰ نمونه از ۵۶ نمونه شیر خام۱۸% مورد مطالعه، آلوده به MAP بودند . از بین ۵۶ نمونه شیر و مدفوع که از دام های یکسانی گرفته شده بودند ۱۹ نمونه مدفوع و ۱۰ نمونه شیر، آلوده شناسایی شدند ( ۱۸ % در مقابل ۳۴% ) نتایج هضم آنزیمی نیز نشان داد که تمامی MAP های شناسایی شده از جدایه گاوی می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.