مقاله مدلسازی عملکرد مبدل بازیاب گرمای محصولات احتراق دیگ های آب گرم


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی عملکرد مبدل بازیاب گرمای محصولات احتراق دیگ های آب گرم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی عملکرد مبدل بازیاب گرمای محصولات احتراق دیگ های آب گرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی عملکرد مبدل بازیاب گرمای محصولات احتراق دیگ های آب گرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی عملکرد مبدل بازیاب گرمای محصولات احتراق دیگ های آب گرم :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در تاسیسات گرمایشی ساختمانهای بزرگ، تلفات حرارتی ناشی از محصولات احتراق دیگهای آب گرم، قابل توجه است. مبدل بازیاب حرارت، میتواند بخشی از این تلفات حرارتی را به سیال دیگری منتقل کند. انرژی حرارتی که به این روش به دست میآید، کاربردهای متعددی دارد که از جمله آنها، به استفاده از آن برای تهیه آب مقطر، می- توان اشاره کرد. بر این اساس در این تحقیق، یک مبدل بازیاب گرما طراحی شده است، به گونهای که میتواند بخشی از گرمای محصولات احتراق یک دیگ آب گرم را به آب داخل دستگاه بازیاب گرما، منتقل کند و در اثر این انتقال حرارت، بخار آب به دست آید. این بخار آب نیز در قسمت دیگری از دستگاه، به آب مقطر تبدیل میشود. با مدلسازی عملکرد این مبدل بازیاب گرما، کارکرد آن در شرایط مختلف و تاثیر متغیرهای متفاوت (مثل ضخامت جداره مبدل بازیاب گرما، مقدار تلفات حرارتی دیگ و ;..) بر مقدار انرژی بازیافتی، بررسی شده است. در این تحقیق، دمای محصولات احتراق و تلفات حرارتی پنج عدد دیگ آب گرم واقع در پنج مکان متفاوت را به دست آورده و با منظور کردن مقادیر عملی این متغیرها در مدلسازی، مقدار انرژی بازیافتی، از تلفات حرارتی هریک از این پنج عدد دیگ آب گرم را نیز محاسبه کردهایم. این مدلسازی با استفاده از قوانین ترمودینامیکی، انتقال حرارت و روابط مربوط به طراحی مبدلهای حرارتی، انجام شده است. نتایج این مدلسازی نشان میدهد که با بازیافت بخش کوچکی از تلفات حرارتی یک دیگ آب گرم، با ظرفیت حرارتی دو میلیون کیلوکالری در ساعت، میتوان ده لیتر بر ساعت، آب مقطر تهیه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.