مقاله ارزیابی اثرتنش شوری برجوانه زنی و رشدگیاهچه در۲۴ژنوتیپ لوبیا Phaseolus vulgaris درشرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرتنش شوری برجوانه زنی و رشدگیاهچه در۲۴ژنوتیپ لوبیا Phaseolus vulgaris درشرایط آزمایشگاهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرتنش شوری برجوانه زنی و رشدگیاهچه در۲۴ژنوتیپ لوبیا Phaseolus vulgaris درشرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرتنش شوری برجوانه زنی و رشدگیاهچه در۲۴ژنوتیپ لوبیا Phaseolus vulgaris درشرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرتنش شوری برجوانه زنی و رشدگیاهچه در۲۴ژنوتیپ لوبیا Phaseolus vulgaris درشرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
جوانه زنی و استقرار مطلوب گیاهچه یکی ازمشکلات مهم کشاورزان درمناطق شور میباشد دراین تحقیق ۲۴ ژنوتیپ لوبیا Phaseolus vulgaris بامحلولهایی با غلظت صفرشاهد و ۶۰و۱۲۰و۱۸۰ میل یمولارNaCl تیمارشدند این تحقیق درقالب ازمایش فاکتوریل با پایه طرح کامل تصادفی وبا سه تکرار درپژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال کشوردرسال ۱۳۸۸ انجام شد درروز هفتم صفات درصد جوانه زنی نسبت وزن ریشه چه به ساقه چه طول ساقه چه و طول ریشه چه وزن ترریشه چه و ساقه چه وزن خشک ریشه چه و ساقه چه و شاخص بنیه بذراندازه گیری شدند نتایج نشان دادند که ژنوتیپ برهمه صفات اندازه گیری شده بجز درصد جوانه زنی و وزن ترساقه چه دارای اثرمعنی دارمیب اشد همچنین عامل شوری نیز برهمه صفات بجز وزن ترساقه چه دارای اثرمعن یدارمیباشد ژنوتیپ پاک دارای بیشترین مقداربنیه بذربه میزان ۹۶/۱۱ بوده است که بارقم صدری دارای اختلاف معنی دارمی باشد بیشترنی طول ساقه چه نیز درژ«وتیپ شکوفا بدست امد کمترین طول ساقه چه نیز درژنوتیپ صدری مشاهده گردید ژنوتیپ Ks21189 درکمترین میزان شوری دارای بیشترین طول ریشه چه به میزان ۱۰۶/۳ میلیمتر بوده است همچنین ژنوتیپ ناز درشوری ۶۰ میلی مول بیشترین وزن ترریشه چه را به میزان ۰/۳۴ گرم تولید نمود افزایش میزان شوری به ۱۸۰میلی مول درلیتر NaCl منجر به بازداری رشدگیاهچه گردید بطور کل ژنوتیپ های نازوپاک به عنوان ژنوتیپ های مقاوم به شوری دراین ازمایش معرفی گردیدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.