مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام بومی یونجه از طریق برخی نشانگرهای پروتئینی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام بومی یونجه از طریق برخی نشانگرهای پروتئینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام بومی یونجه از طریق برخی نشانگرهای پروتئینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام بومی یونجه از طریق برخی نشانگرهای پروتئینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی ارقام بومی یونجه از طریق برخی نشانگرهای پروتئینی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور تنوع ژنتیکی ارقام بومی یونجه، هفت رقم بومی (همدانی، قره یونجه، یزدی، تازه کند دیم، شازند، عمو زین الدین و رهنانی) از طریق نشانگرهای آنزیمی در دانشگاه تبریز مورد مطالعه قرار گرفتند. تعداد ۳۵ بوته از هر رقم در گلدانهای مجزا به صورت طرح کاملاً تصادفی، کشت شدند و مورد تجزیه آنزیمی قرار گرفتند. از نظر نشانگرهای آنزیمی، آنزیمهای GOT و روبیسکو هر کدام یک نوار تک شکل در همه ارقام نشان دادند و آنزیم استراز در دو ناحیه واجد نوارهای چند شکل بود. در کل، دو مکان ژنی آلوزیمی تشخیص داده شد. فراوانیهای آللی در دو مکان ژنی و متوسط هتروزیگوسی مشاهده شده در بین ارقام بومی تقریباً یکسان بود. با وجود این، رقم همدانی با میانگین ۰/۶۷۱ هتروزیگوسی بالاتر از سایر ارقام داشت. آزمون مقایسه ارقام یونجه به صورت دو به دو از طریق کای اسکور نشان داد که رقم همدانی و شازند با ۵ جمعیت اختلاف معنی دار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.