مقاله مرور اثر تنش خشکی بر خصوصیات رشدی و متابولیتهای ثانویه در گیاه دارویی آویشن Thymus vulgaris L.


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مرور اثر تنش خشکی بر خصوصیات رشدی و متابولیتهای ثانویه در گیاه دارویی آویشن Thymus vulgaris L. دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مرور اثر تنش خشکی بر خصوصیات رشدی و متابولیتهای ثانویه در گیاه دارویی آویشن Thymus vulgaris L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مرور اثر تنش خشکی بر خصوصیات رشدی و متابولیتهای ثانویه در گیاه دارویی آویشن Thymus vulgaris L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مرور اثر تنش خشکی بر خصوصیات رشدی و متابولیتهای ثانویه در گیاه دارویی آویشن Thymus vulgaris L. :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

تنش کمبود آب به طور دائم یا موقت، در رشد و توزیع پوشش طبیعی گیاهان و در عملیات کشت، بیشتر از دیگر عوامل محیطی محدودکننده است. آویشنThymus vulgaris L.)از مه مترین گیاهان خانواده نعناع، معطر و چندساله که ازبرگ های آن در تهیه مواد دارویی، غذایی و آرایشی استفاده میشود. این مطالعه به منظور بررسی عملکرد این گیاه در شرایط تنش خشکی به کمک تحقیقات انجام شده توسط سایر محققین و اثر تنش خشکی بر میزان اسانس و برخی خصوصیاتمورفولوژیک و فیزیولوژیک انجام گردید. نتایج نشان داد که تنش خشکی در تمامی تحقیقات صورت گرفته اثر معنیداری برمیزان اسانس و پرولین و خصوصیات مورفولوژیک این گیاه دارویی داشته است. به طوری که در اکثر این تحقیقات تنش خشکی نهتنها در آویشن، بلکه در گیاهان دارویی اسانسدار باعث افزایش میزان اسانس شده است. همچنین غلظت پرولین طی تنشخشکی در تمامی گیاهان تحت تنش جهت تنظیم فشاراسمزی درون گیاه افزایش پیدا کرده. با افزایش تنش خشکی در آویشن خصوصیات مورفولوژیک کاهش پیدا کرد، که میتوان بیان داشت در تغییرات تنش خشکی بین عملکرد مورفولوژیک با متابولیتهای ثانویه پرولین و اسانس همبستگی منفی وجود دارد بدین صورت که با کاهش خصوصیات مورفولوژیک، میزان متابولیتهای ثانویه در این گیاه افزایش پیدا میکند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.