مقاله مطالعه اثر روش های خشک کردن بر خواص فیزیکی حلقه های سیب خشک شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثر روش های خشک کردن بر خواص فیزیکی حلقه های سیب خشک شده دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثر روش های خشک کردن بر خواص فیزیکی حلقه های سیب خشک شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر روش های خشک کردن بر خواص فیزیکی حلقه های سیب خشک شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثر روش های خشک کردن بر خواص فیزیکی حلقه های سیب خشک شده :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق به مقایسه خواص فیزیکی (رنگ، چروکیدگی، دانسیته واحد) حلقه های سیب رقم گلدن دلیشس که توسط فرآیند اسمزی با محلول ساکارز ۵۰ % بمدت ۱۸۰ دقیقه و به نسبت ۴:۱ میوه و محلول در دمای ۳۰° آبگیری جزیی شد، پرداخته شده است. سپس نمونه ها توسط روش های تکمیلی مانند روش انجمادی۴۰°-۵۰,۰/۰۱۷-۰/۰۲۶ میلی بار)، تحت خلا ۷۰°C 200 میلی بار) و هوای گرم ۶۰°C m/s2/6 خشک شد تا رطوبت آن به ۲±۱۲ % رسید. روش های مختلف خشک کردن در خصوصیات فیزیکی نمونه سیب اثر معنی دار داشت، بطوریکه کمترین دانسیته، درصد چروکیدگی، اندیس a* و بیشترین اندیس L* مربوط به نمونه های خشک شده انجمادی بوده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.