مقاله بررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مؤلفه های واریانس صفت تعداد تخم ماهانه و پارامترهای حاصل از آن در یک لاین گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مؤلفه های واریانس صفت تعداد تخم ماهانه و پارامترهای حاصل از آن در یک لاین گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مؤلفه های واریانس صفت تعداد تخم ماهانه و پارامترهای حاصل از آن در یک لاین گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مؤلفه های واریانس صفت تعداد تخم ماهانه و پارامترهای حاصل از آن در یک لاین گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مؤلفه های واریانس صفت تعداد تخم ماهانه و پارامترهای حاصل از آن در یک لاین گوشتی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

هدف تحقیق حاضر بررسی اثر سن بلوغ جنسی در برآورد مؤلفه های واریانس صفت تعداد تخم ماه های مختلف و پارامترهای حاصل از آن با استفاده از مدل های تکرارپذیری، یک صفتی و چندصفتی در یک لاین تجاری کوشتی بود. تولید تخم ۱۶۸۳۰ مرغ حاصل از ۱۱۹۸ پدر و ۴۵۶۴ مادر از ۲۴ هفتگی به مدت ۳۲ هفته ثبت و از جمع تعداد تخم مرغ های ۴ هفته متوالی هر مرغ، تولید تخم ماهانه محاسبه شد. مؤلفه های واریانس و کوواریانس ژنتیکی افزایشی، محیطی و فنوتیپی و پارامترهای حاصل از آنها با استفاده از مدل حیوان و نرم افزار DFREML برآورد شد. در مدل تکرارپذیری بدون در نظر گرفتن اثر سن بلوغ جنسی، مقادیر وراثت پذیری و تکرار پذیری تعداد تخم ماهانه به ترتیب ۰/۰۶۷ و ۰/۳۷۹ بود. با اضافه شدن اثر سن بلوغ جنسی در مدل، دربرآورد وراثت پذیری تعداد تخم تغییری ایجاد نشد، ولی تکرار پذیری این صفت به میزان ۳۳/۵۱ درصد افزایش یافت. در مدل یک صفتی بدون در نظر گرفتن متغیر کمکی سن بلوغ جنسی، وراثت پذیری تعداد تخم ماه های مختلف از ۰/۰۷۵ (ماه هشتم) تا ۰/۴۲۸ (ماه اول) متغیر بود. برآوردهای حاصل از مدل چندمتغیره مشابه مدل یک متغیره بوده و دامنه ای از ۰/۰۷۶ (ماه هشتم) تا ۰/۴۲۴ (ماه اول) داشت. با درنظر گرفتن اثر سن بلوغ جنسی به عنوان متغیر کمکی در مدل، وراثت پذیری تعداد تخم ماه های ۱ و ۲ به ترتیب به میزان ۵۵/۱۴ درصد و ۳۱/۳۳ درصد در مدل یک صفتی و به میزان ۵۴/۹۵ درصد و ۲۲/۶۳ در مدل چندصفتی کاهش یافت. این نتایج نشان داد که در نظر نگرفتن اثر سن بلوغ جنسی در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تعداد تخم منجر به برآورد بیشتر مؤلفه های واریانس و پارامترهای حاصل از آنها، به ویژه برای ماه های اول و دوم تخم گذاری شده و در نتیجه می بایست این اثر در مدل های برآورد پارامترهای ژنتیکی تعداد تخم ماه های آغازین تخم گذاری منظور گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.