مقاله انتخاب محیط کشت مناسب جهت کالوس زایی علف چای (Hypericum perforatum L) با استفاده از نمونه های برگی و ساقه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انتخاب محیط کشت مناسب جهت کالوس زایی علف چای (Hypericum perforatum L) با استفاده از نمونه های برگی و ساقه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتخاب محیط کشت مناسب جهت کالوس زایی علف چای (Hypericum perforatum L) با استفاده از نمونه های برگی و ساقه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب محیط کشت مناسب جهت کالوس زایی علف چای (Hypericum perforatum L) با استفاده از نمونه های برگی و ساقه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتخاب محیط کشت مناسب جهت کالوس زایی علف چای (Hypericum perforatum L) با استفاده از نمونه های برگی و ساقه :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

علف چای گیاهی علفی، چندساله است. ماده اصلی اسانس در علف چای هایپریسین است. از جمله خواص درمانی آن: آرام بخش و ضد میگرن، درمان ناراحتی های ریوی، ورم مزمن معده، کبد، کیسه صفرا و ; می باشد. اخیراًتوجه فراوانی به این گیاه جهت درمان ایدز شده است. با توجه به خواص علف چای و وجود ترکیبات اسانس شناخته شده در این گیاه امکان افزایش تولید متابولیت ها و بهره برداری بیشتر با استفاده از کشت بافت و مهندسی ژنتیک وجود دارد اما متاسفانه تا کنون در رابطه با کشت بافت گیاه علف چای گزارشی مشاهده نشده است. در این آزمای اثر سطوح مختلف دو هورمون BAP و ۲,۴-D در محیط کشت پایه MS بر قابلیت کالوس زایی ریز نمونه های حاصل از برگ و ساقه مورد بررسی قرار گرفت، که از ۴ غلظت BAP (0، ۰۵، ۱ و ۱۵( mgl(-1) و ۳ غلظت ۲,۴-D (0، ۰۵ و ۱ (mgl(-1) شامل ۱۲ تیمار با ۲ تکرار در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی انجام شد. نتایج با نرم افزار MSTATC مورد آنالیز قرار گرفت. بین نتایج تیمارهای به کار برده شده اختلاف معنی داری در سطح ۰۰۱ وجود دارد، که مقایسه میانگین با آزمون LSD نشان می دهد که بهترین تیمار در کالوس زایی از ریز نمونه ساقه تیمار ۰۵ mg.l(-1) BAP و ۰۰ mg.l(-1)2,4-D با صد درصد کالوس زایی و بهتر ین تیمار در کالوس زایی از ریز نمونه برگ نیز تیمار ۰۵mg.l(-1) BAP و ۰۰ mg.l(-1)2,4-D با صددرصد کالوس زایی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.