مقاله بررسی تأثیر آنتی بیوتیک های کانامایسین و سفاتوکسین بعنوان عامل گزینش بر روی گ ندم نان رقم تجن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر آنتی بیوتیک های کانامایسین و سفاتوکسین بعنوان عامل گزینش بر روی گ ندم نان رقم تجن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر آنتی بیوتیک های کانامایسین و سفاتوکسین بعنوان عامل گزینش بر روی گ ندم نان رقم تجن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر آنتی بیوتیک های کانامایسین و سفاتوکسین بعنوان عامل گزینش بر روی گ ندم نان رقم تجن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر آنتی بیوتیک های کانامایسین و سفاتوکسین بعنوان عامل گزینش بر روی گ ندم نان رقم تجن :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
از آنجائیکه گندم مهمترین گیاه زراعی ایران و جهان می باشد، تلاشهای زیادی برای اصلاح آن صورت گرفته است. اخیراً استفاده از روشهای مبتنی بر مهندسی ژنتیک از جمله انتقال ژن گسترش بیشتری یافته است. یک گام مهم بعد از انتقال ژن گزینش گیاهان تراریخته از غیرتراریخته ها می باشد، که در این گزینش استفاده از ژنهای گزینشگر یک روش متداول است. کارایی یک ژن گزینشگر به خصوصیات عامل گزینش، زن ایجاد مقاومت به ژنوتیپ بستگی دارد. در این تحقیق دو نوع آنتی بیوتیک کانامایسین و سفاتوکسین بعنوان عامل گزینش مورد بررسی قرار گرفتند. به نحوی که محلولهایی با دوزهای متفاوت از هر کدام از این دو آنتی بیوتیک تهیه شد و در مرحله بعد بذور گندم استریل شده در یک طرح کاملاً تصادفی درون پلیت ها کشت شدند. سپس گیاهچه ها در موقع نیاز به آبیاری با محلولهای آنتی بیوتیک آبیاری شدند. تأثیر آنتی بیوتیک بعد از مدتی بصورت زرد شدن برگها در مقایسه با شاهد مشخص شد و بطور متناوب یادداشت برداری شد. تجزیه نتایج حاصل نشان داد که آنتی بیوتیک کانامایسین سریع ترین تأثیر را داشته و همچنین نسبت به سفاتوکسین در غلظت پائین تری قابل استفاده می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.