مقاله بررسی اثرات روش های مختلف پیش تیمار کردن بذر روی سرعت و درصد جوانه زنی و استقرار نهایی گیاهچه روی رقم سویا (Soybean)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات روش های مختلف پیش تیمار کردن بذر روی سرعت و درصد جوانه زنی و استقرار نهایی گیاهچه روی رقم سویا (Soybean) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات روش های مختلف پیش تیمار کردن بذر روی سرعت و درصد جوانه زنی و استقرار نهایی گیاهچه روی رقم سویا (Soybean) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات روش های مختلف پیش تیمار کردن بذر روی سرعت و درصد جوانه زنی و استقرار نهایی گیاهچه روی رقم سویا (Soybean)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات روش های مختلف پیش تیمار کردن بذر روی سرعت و درصد جوانه زنی و استقرار نهایی گیاهچه روی رقم سویا (Soybean) :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
افزایش میزان رویش گیاهچه (رشد زودهنگام) قبل از اینکه گیاه با تن شهای محیطی روبرو شود از مهمترین اهداف در کشاورزی است. آزمایشات انجام شده در دو سطح آزمایشگاهی و مزرع ه به صورت طرح پایهRCBدر سال ۲۰۱-۲۰۱۲ اثرات پرایمینگ را روی سرعت و درصد جوان هزنی با پیش تیمارهای۱۰mg/lit ،KH2PO4 25mg/lit ،KNO3 %2 H2O و ZnSO4 اسموپرایمینگ و هیدروپرایم) در زمان ۱۸ ساعت مورد ارزیابی گرفتند ابتدا بذور سویا بعد از تعیین وزن خشک و تر به ترتیب۱۶/۵ و۳۵ گرم) به ۵ نمونه تقسیم شدند یکی از نمون هها به عنوان شاهد (بدون پی شتیمار) و ۴ نمونه دیگر با پیش تیمار ذکر شده در ۱۸ ساعت خیسانده شدند و بعد از شستشو تا ۳۰ % رطوبت خشک شدند و عملیات ذکر شده در ۴ تکرار انجام شد. امروزه تکنی ک پیش تیمار بذر به عنوان عامل بهبود دهنده جوان هزنی و سبز شدن و توان رویش گیاهچه معرفی شده است. لذا با استفاده از داد ههای آزمو نها مشاهده شد که هیدروپرایمینگ به طور قابل ملاحظ های میزان جذب رطوبت، میزان رویش و در نهایت با افزایش وزن ریش هچه و ساق هچه استقرار گیاه را بهبود بخشید. حداکثر طول ریش هچه و ساق هچه و افزایش سرعت و درصد جوان هزنی در دانه های اسمزی شده باZnSO و ۴ KH2PO4 مشاهده شد و از ۴ زمان مورد آزمایش۱۸ ساعت بیشتر نتیجه مثبت را نشان داد و بعد با هیدروپرایمینگ آب مقطر در هر زمان در سرعت و جوانه زنی دان ههای سویا اثر مثبت داشت ولی هالوپرایمینگ باKNO32% روی سویا بی اثر بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.