مقاله بررسی تاثیر کاربرد میکروارگانیسم های حل کننده بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر کاربرد میکروارگانیسم های حل کننده بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کاربرد میکروارگانیسم های حل کننده بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کاربرد میکروارگانیسم های حل کننده بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کاربرد میکروارگانیسم های حل کننده بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر کاربرد میکروارگانیسم های زیستی فسفات و سولفات بر عملکرد و اجزا عملکرد دو لاین سویا M7,TMS این پژوهش در سال زراعی ۱۳۸۹ در شهرستان الشتر- استان لرستان اجرا گردید. تیمارهای مورد بررسی شامل کاربرد کود زیستی فسفات در دوسطح (کاربرد و عدم کاربرد) و تیمار کود زیستی سولفات در دوسطح (کاربرد و عدم کاربرد) که با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. پس از رسیدگی وزن هزار دانه، تعداد دانه در غلاف، تعداد غلاف در بوته،تعداد گره، ارتفاع بوته، درصد پروتئین، درصد روغن، عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه تعیین گردیدند. بالاترین عملکرد دانه به میزان ۴۵۱۲ کیلوگرم در هکتار در اثر کاربرد تیمار ترکیب کود زیستی فسفات و سولفات لاین M7 و حداکثر درصد پروتئین در اثر کاربرد تیمار حل کننده فسفات و سولفات در لاین TMS حاصل گردید. عملکرد دانه با اجزاء عملکرد رابطه ی مستقیمی نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.