مقاله بررسی تنش شوری بر شاخ صهای جوانه زنی و فعالیت آنزیمی گیاه بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنش شوری بر شاخ صهای جوانه زنی و فعالیت آنزیمی گیاه بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنش شوری بر شاخ صهای جوانه زنی و فعالیت آنزیمی گیاه بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنش شوری بر شاخ صهای جوانه زنی و فعالیت آنزیمی گیاه بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنش شوری بر شاخ صهای جوانه زنی و فعالیت آنزیمی گیاه بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در بسیاری از مناطق دنیا، بویژه مناطق خشک و نیمه خشک، شوری یکی از موانع اصلی در تولید محصولات زراعی و باغی می باشد. یکی از مراحل حساس گیاهان به تنش شوری مرحله جوانه زنی است. به منظور بررسی واکنش جوانه زنی بذر و فعالیت آنزیمی گیاه دارویی بابونه آلمانی ( Matricaria chamomilla) در شرایط تنش شوری آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ تیمار و ۴ تکرار انجام شد. در این آزمایش تأثیر سطوح مختلف شورید (۰، ۳۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰، ۱۵۰ میلی مولار ) ناشی از نمک طعام Nacl بر شاخص های جوانه زنی بذر و فعالیت آنزیمی بابونه آلمانی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که سطوح تنش شوری بر میانگین طول ساق هچه، میانگین طول ریشه چه، میانگین طول گیاه، سرعت تجمعی جوانه زنی، درصد جوانه زنی بذر، بنیه بذر در سطح ۱% اختلاف معنی داری دارد و با افزایش شوری از میزان آنها کاسته می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.