مقاله بررسی تاثیر دو جلبک کلرلا و سندسموس در تولید روتیفر به منظور تغذیه ابزیان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر دو جلبک کلرلا و سندسموس در تولید روتیفر به منظور تغذیه ابزیان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دو جلبک کلرلا و سندسموس در تولید روتیفر به منظور تغذیه ابزیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دو جلبک کلرلا و سندسموس در تولید روتیفر به منظور تغذیه ابزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دو جلبک کلرلا و سندسموس در تولید روتیفر به منظور تغذیه ابزیان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

امروزه نیاز روزافزون جمعیت رو به رشد جهان به مواد غذایی بویژه پروتئین حیوانی سبب شده بشر از همه امکانات و زمینه ها جهت تامین ان استفاده نماید یکی از زمینه های مهم تامین غذای سالم ابزی پروری است که هم اکنون در سرتاسر جهان پیشرفت قابل توجهی کرده است یکی از نیازهای بسیار ضروری و اولیه ابزی پروری تامین لارو با کیفیت بالا است توسعه کمی و کیفی لارو ها از موضوعاتی است که بشر آن را جستجو می کند درکارگاهها جهت تولید لارو تدابیر خاصی در رابطه با غذا، بهداشت، بیماری، کیفیت، کمیت اب اتخاذ می شود تا دستیابی به لارو با کیفیت بالا امکان پذیر گردد تغذیه لاروها در مراحل اولیه از اهمیت بالایی برخوردار است لارو ماهیان در مراحل اولیه بسیار حساس بوده و کمیت و کیفیت غذا و اندازه غذا برروی رشد و نمو آنها تاثیر بسزایی دارد و ضروری است که در هر مرحله از رشد غذای مخصوصی مطابق گونه مورد نظر در اختیار لارو قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.