مقاله تکنولوژی حسگرهای زیستی برای ردیابی و شناسایی سموم و عوامل ایجاد کننده عفونت درمحصولات کشاورزی و غذایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تکنولوژی حسگرهای زیستی برای ردیابی و شناسایی سموم و عوامل ایجاد کننده عفونت درمحصولات کشاورزی و غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکنولوژی حسگرهای زیستی برای ردیابی و شناسایی سموم و عوامل ایجاد کننده عفونت درمحصولات کشاورزی و غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنولوژی حسگرهای زیستی برای ردیابی و شناسایی سموم و عوامل ایجاد کننده عفونت درمحصولات کشاورزی و غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکنولوژی حسگرهای زیستی برای ردیابی و شناسایی سموم و عوامل ایجاد کننده عفونت درمحصولات کشاورزی و غذایی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

ارزیابی کیفی محصولات در صنایع غذایی از طریق تجزیه های شیمیایی و آزمون های میکروبی مستلزم صرف زمان و هزینه زیادی است لذا ارائه روشی مناسب سریع و موثر برای این آزمون ها از بزرگترین چالش ها در صنایع غذایی محسوب می شود ساخت حسگرهای زیستی از جمله ابداعاتی است که توانسته تحولاتی از جمله کاهش قابل توجه زمان و هزینه آزمون ها ایجاد آزمونهای غیرمخرب و افزایش اطمینان از سلامت محصول را در تجزیه های شیمیایی و آزمونهای میکروبی ایجاد کرده است دراین مقاله مروری ضمن بررسی تکنولوژی حسگرهای زیستی به چگونگی کنترل برخی عوامل عفونی و مسمومیت زای مهم در محصولات کشاورزی و غذایی خواهیم پرداخت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.