مقاله بررسیوضعیت آلاینده های تولیدی صنعت قند و مدیریت آن (مطالعه موردی کارخانه قند فسا)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسیوضعیت آلاینده های تولیدی صنعت قند و مدیریت آن (مطالعه موردی کارخانه قند فسا) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسیوضعیت آلاینده های تولیدی صنعت قند و مدیریت آن (مطالعه موردی کارخانه قند فسا) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسیوضعیت آلاینده های تولیدی صنعت قند و مدیریت آن (مطالعه موردی کارخانه قند فسا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسیوضعیت آلاینده های تولیدی صنعت قند و مدیریت آن (مطالعه موردی کارخانه قند فسا) :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
صنعت قند ایران با حدود ۱۱۰ سال قدمت دومین صنعت قدیمی و از تاثیر گذارترین صنایع بر اقتصاد کشور می باشد. در ایران در سال ۱۲۷۴ اولین کارخانه تولید قند و شکر از چغندر با همکاری یک شرکت بلژیکی در منطقه کهریزک تاسیس شد. در حال حاضر ۳۵ کارخانه چغندری و ۸ کارخانه قند نیشکری در ایران در حال فعالیت می باشند. تولید کل سالانه ۱۲۵۸ هزار تن و مصرف کل سالانه ۲۱۷۵ هزارتن شکر خام است. کارخانه قند فسا از قدیمی ترین کارخانه های قند چغندری است که در سال ۱۳۳۳ شمسی با ظرفیت اسمی ۳۵۰ تن در روز احداث شد و هم اکنون با ظرفیت اسمی ۸۰۰ تن در روز به فعالیت خود ادامه می دهد. هدف از این مقاله بررسی فرآیندها وآلاینده های تولیدی و نحوه مدیریت و ارائه راهکارهای پیشنهادی برای مدیریت وکنترل آنها می باشد. مواد اولیه اصلی مورد استفاده کارخانه قند فسا چغندر قند، سنگ آهک و کک و محصولات تولیدی آن شکر سفید، قند کله، نبات، تفاله تر و تفاله خشک می باشد. آلاینده های اصلی تولیدی گازهای حاصل از فرایند سوخت کوره، فاضلاب ناشی از مصرف فراوان آب و گل باقی مانده از شست و شوی چغندر می باشد. راهکارهای پیشنهادی برای کنترل و کاهش آلاینده ها، استفاده از سیستم جدید شست و شو و انتقال چغندر به وسیله نوار نقاله، تبدیل فاضلاب واحد قندگیری از ملاس به ویناس، احداث مخزن بتونی برای ذخیره آب تازه، استفاده مجدد از زیر آب کوره پس از خنک سازی، جلوگیری از ورود گل صافی خلاء به فاضلاب، جداسازی سنگ و شن همراه چغندر و استفاده از دستگاه نرمه گیر، پیشگیری از ریخت و پاش کک و سنگ آهک و جلوگیری از هدر رفتن آب بر اثر سر ریزهای گوناگون می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.