مقاله بررسی تاثیر دگر آسیبی عصاره آبی گیاه داروئی مریم گلیSalvia officinalis بر روی خصوصیات جوانه زنی فلفل دلمه ای Capsicum annum


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر دگر آسیبی عصاره آبی گیاه داروئی مریم گلیSalvia officinalis بر روی خصوصیات جوانه زنی فلفل دلمه ای Capsicum annum دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دگر آسیبی عصاره آبی گیاه داروئی مریم گلیSalvia officinalis بر روی خصوصیات جوانه زنی فلفل دلمه ای Capsicum annum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دگر آسیبی عصاره آبی گیاه داروئی مریم گلیSalvia officinalis بر روی خصوصیات جوانه زنی فلفل دلمه ای Capsicum annum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دگر آسیبی عصاره آبی گیاه داروئی مریم گلیSalvia officinalis بر روی خصوصیات جوانه زنی فلفل دلمه ای Capsicum annum :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

امروزه تلاش جهانی بشر در کشاورزی نوین به سمت کاهش هر چه بیشتر استفاده از مواد شمیایی با معرفی روشهای جدید بیولوژیکی و اکولوژیکی اختصاص یافته است. یکی از این روش ها استفاده از عکس العمل شیمیایی بین گیاهاناست که مورد توجه می باشد . این تحقیق با هدف بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی گیاه دارویی مریم گلیSalviaofficinalis بر جوانه زنی بذر فلفل دلمه ای در سال ۱۳۸۹ آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل عصاره آبی مریم گلی در ۵ غلظت (صفر، ۲۵ ، ۵۰ و ۷۵ و ۱۰۰ درصد بود تمامی صفات اندازه گیری شده (درصد جوانه زنی،سرعت جوانه زنی، یکنواختی جوانهزنی، طول ریشهچه، طول ساقهچه و وزن تر گیاهچه) تحت غلظت های مختلف عصاره آبی مریم گلی قرار گرفت. نتایج نشان داد،اثر تیمارهای آزمایشی بر روی صفات مورد مطالعه معنی دار بود. که حاکی از وجود مواد آللوپاتیک در عصاره مریم گلی است و نشان دهنده حساسیت فلفل دلمهای به مواد آللوپاتیک ترشح شده از مریم گلی می باشد. افزلایش غلظت مواد آللوپاتیک باعث کاهش معنی دار درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، و وزن تر و خشک ریشه چه و ساقه چه گردید. در این بین بالاترین مقدار این صفات نیز از تیمار شاهد(بدون استفاده از عصاره مریم گلی)حاصل شد. نتایج بدست آمده نشان داد که غلظت ۱۰۰ در صد عصاره آبی گیاه دارویی بیشترین اثر بازدارندگی را بر جوانهزنی بذر فلفل دلمه ای داشت. بطور کلی نتایج نشان داد که با افزایش غلظت عصاره مریم گلی، جوانه زدن بذور فلفل دلمهای با محدودیت های بیشتری مواجه می گردد. که در تناوب زراعی مزرعه بایستی مراقبت و دقت بیشتری به عمل آید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.