مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و پتروژنز سنگ های نیمه عمیق داسیتی – ریولیتی نئوژن بدبخت کوه، جنوب غرب رفسنجان – کرمان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و پتروژنز سنگ های نیمه عمیق داسیتی – ریولیتی نئوژن بدبخت کوه، جنوب غرب رفسنجان – کرمان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و پتروژنز سنگ های نیمه عمیق داسیتی – ریولیتی نئوژن بدبخت کوه، جنوب غرب رفسنجان – کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و پتروژنز سنگ های نیمه عمیق داسیتی – ریولیتی نئوژن بدبخت کوه، جنوب غرب رفسنجان – کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتروگرافی، ژئوشیمی و پتروژنز سنگ های نیمه عمیق داسیتی – ریولیتی نئوژن بدبخت کوه، جنوب غرب رفسنجان – کرمان :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

سنگ های نیمه عمیق داسیتی – ریولیتی نئوژن بدبخت کوه در جنوب غرب رفسنجان و در کمربندماگمایی ارومیه- دختر مشاهده می شوند. این توده نیمه عمیق به داخل مجموعه آتشفشانی- رسوبی ائوسن نفوذ نموده است و از لحاظ تجمع کانیایی شامل کانی های پلاژیوکلاز، کوارتز، بیوتیت، آمفیبول، فلدسپار پتاسیم و اپاک می باشد. بافت های عمده آن پورفیری، گلومروپورفیری و جریانی است. حضور آنکلاوهای آندزیتی تیره رنگ و گرد شده، تحلیل یافتگی حواشی کانی های پلاژیوکلاز، کوارتز و بیوتیت به همراه بافتهای غیرتعادلی در پلاژیوکلازها نظیر منطقه بندی و بافت غربالی، همگی نشانه هایی از اختلاط ماگمایی هستند. اپاکی شدن بیوتیت ها و آمفیبول ها نشانگر بالا بودن فوگاسیته اکسیژن و فشار بخار آب در زمان تشکیل توده نیمه عمیق بدبخت کوه می باشد. مطالعات ژئوشیمیایی نشان دهنده این است که توده بدبخت کوه جزء سری کالک آلکالن و متاآلومینوس تا اندکی پرآلومینوس بوده و مشخصات گرانیتوئیدهای نوع I رادارد. دیاگرام های توصیفی عناصر کمیاب، غنی شدگی عناصر لیتوفیل با شعاع یونی بزرگ Rb ،Ce،Ba ،K) و تهی شدگی عناصر با شدت میدان بالا (Ti و Ta ،Nb) به همراه الگوی عناصر خاکی نادر نرمالیز شده بر اساس کندریت نشان می دهد که توده نیمه عمیق بدبخت کوه دارای مشخصه ماگماتیسم زون فرورانش است و در یک محیط قوس آتشفشانی تشکیل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.