مقاله تخمین پارامتر ضریب زبری مانیینگ با توجه به مشخصات هیدرولیکی رودخانه (مطالعه موردی بازه ای از رودخانه فریزی)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخمین پارامتر ضریب زبری مانیینگ با توجه به مشخصات هیدرولیکی رودخانه (مطالعه موردی بازه ای از رودخانه فریزی) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین پارامتر ضریب زبری مانیینگ با توجه به مشخصات هیدرولیکی رودخانه (مطالعه موردی بازه ای از رودخانه فریزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین پارامتر ضریب زبری مانیینگ با توجه به مشخصات هیدرولیکی رودخانه (مطالعه موردی بازه ای از رودخانه فریزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین پارامتر ضریب زبری مانیینگ با توجه به مشخصات هیدرولیکی رودخانه (مطالعه موردی بازه ای از رودخانه فریزی) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تعیین مناسب مقدار پارامتر ضریب زبری مانینگ، نقش موثری در محاسبات مربوط به پروفیل سطح آب و برآورد صحیح سرعت و دبی جریان ایفا م یکند. عموماً به دلیل تغییر شرایط رودخانه، دانه بندی ذرات بستر در طول رودخانه دارای تغییرات محسوسی می باشد. لذا شناسایی دقیق عوامل کنترل کننده و همینطور تغییرات مکانی و زمانی ضریب زبری در مسیر رودخانه، بر دقت تخمین این پارامتر و طبعاً صحت و اطمینان از اقدامات مدیریتی و روشهای کنترلی مقول ههای مرتبط با جریان رودخان های خواهد افزود. تا کنون محققین زیادی روی ضریب زبری رودخان هها کار کرد هاند و روابطی را نیز ارائه نموده اند. از آنجا که روابط ارائه شده عمدتاً بر اساس اطلاعات آزمایشگاهی بوده و یا برای رودخان ههای خاصی توسعه یافته است، در محدوده مشخصات همان رودخان هها کاربرد دارد. در این تحقیق سعی برآن است که با توجه به انداز هگیر یهای صحرایی دبی و سرعت جریان و تعیین شرایط هندسی و هیدرولیکی رودخانه و تلفیق داده های آماری دبی و خصوصیات ژئومتری در محدوده بازه منتخبی از رودخانه فریزی در استان خراسان رضوی، ضریب مانینگ تعیین شود و ضمن شناسایی عوامل موثر، تغییرات آن در طول باز ههای مورد نظر بررسی گردد. نهایتا روابط ریاضی و هیدرولیکی مطابق با شرایط منطق های موجود، برای برآورد ضریب زبری در این رودخانه ارائه و روابط موجود نیز واسنجی م یگردد و با استفاده از مقادیر انداز هگیری شده روابط مناسب برای برآورد ضریب زبری معرفی گردد. بر این اساس، نهایتاً عملکرد مناسب رابطه تجربی Bray بر پایه D90 بیشترین تطابق را با شرایط منطقه مورد مطالعه داشته است. همچنین، عملکرد مناسب یک معادله پیشنهادی از نوع هیپربولیک جهت تخمین ضریب زبری بر اساس عمق هیدرولیکی جریان مورد تایید قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.