مقاله افزایش کارایی خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش کارایی خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش کارایی خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش کارایی خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش کارایی خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

با کاهش محتوای آبی مواد غذایی مانند سبزی و میوه، مدت زمان نگهداری افزایش یافته و این محصولات کیفیت خود را طی دوره نگهداری حفظ می نمایند. یکی از فرایند های نوین کاهش محتوای رطوبتی مواد غذایی، آب زدایی اسمزی می باشد. در این روش با غوطه ور نمودن مواد غذایی در یک محلول غلیظ هایپرتونیک، بر اساس نیروی اسمزی رطوبت خارج می گردد. فرایند اسمزی تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی مانند دمای محلول اسمزی، شدت هم زدن، غلظت محلول اسمزی و غیره قرار می گیرد که این فاکتورها بر مکانیسم انتقال جرم تاثیر گذار می باشند. با تنظیم نمودن این فاکتورها می توان سرعت و شدت فرایند آب زدایی را کنترل نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.