مقاله مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی وخشک کردن تحت خلا به کمک مایکروویو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی وخشک کردن تحت خلا به کمک مایکروویو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی وخشک کردن تحت خلا به کمک مایکروویو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی وخشک کردن تحت خلا به کمک مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه خشک کردن میوه ها و سبزیجات به روش خشک کردن سنتی وخشک کردن تحت خلا به کمک مایکروویو :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
خشک کردن یک پروسه قدیمی است که برای نگهداری غذا استفاده می شود روش سنتی خشک کردن محصولات با هوای داغ باعث میش ود که بتوان آن را تا زمان طولانی مثلا یکسال نگهداری کرد متاسفانه کیفیت محصولات خشک شده به روش سنتی به شدت نسبت به ماده اولیه کاهش می یابد خشک کردن تحت خلا به کمک مایکروویو براساس خشک کردن ماده غذایی به کمک کاهش فشار و کاهش دمای خشک کردن است به علت استفاده از مایکروویو تمام قسمتهای ماده غذایی بطور همزمان حرارت می بیند و استفاده از خلا که دمای تبخیر آب را کاهش میدهد دمای مورد نیاز را کاهش میدهد بسیاری از واکنشهای تخریبی و میکروبی متوقف می شود و یک محصول نهایی با کیفیت عالی بدست می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.