مقاله تهیه لایه نازک بر پایه کراتین استخراج شده از پر مرغ و استفاده آن به عنوان پوشش برای مواد غذایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه لایه نازک بر پایه کراتین استخراج شده از پر مرغ و استفاده آن به عنوان پوشش برای مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه لایه نازک بر پایه کراتین استخراج شده از پر مرغ و استفاده آن به عنوان پوشش برای مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه لایه نازک بر پایه کراتین استخراج شده از پر مرغ و استفاده آن به عنوان پوشش برای مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه لایه نازک بر پایه کراتین استخراج شده از پر مرغ و استفاده آن به عنوان پوشش برای مواد غذایی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

از میان ضایعات کارخانجات فراوری طیوبر پر آنها با توجه به حجم زیادش مورد توجه زیادی قرارگرفته است زیرا حاوی پروتئین فیبری ارزشمند کراتین است که می توان از آن برای تولید پوششهای خوراکی استفاده کرد به این منظور ابتدا بایدکراتین پر از طریق شکستن پیوندهای دی سولفیدی جدا شود سپس با دوباره سازی این پیوندها از آن لایه های نازک تولید کرد دراین تحقیق با استخراج کراتین از پر به وسیله سدیم هیدروکسد و سپس جداسازی آن از طریق اسید غلیظ و حل کردن دوباره آن درمحلول آبی سدیم هیدروکسید و همچنین استفاده از گلیسرول و متیل سلولز برای انعطافپذیری و استحکام بیشتر لایه های نازک کراتینی تولید گردید برای اندازه گیری میزان جذب آب آنها لایه های نازکی با اجزا کراتین ـ متیل سلولز ـ گلیسرول ، متیل سلولز ـ گلیسرول و متیل سلولز تهیه شده و دررطوبت نسبی ۵۰ درصد نگهداری شدند. اندازه گیری ها نشان داد که درهفته اول لایه های متیل سلولز و متیل سلولز ـ گلیسرول به طور متوسط ۳/۷ و ۴/۰۳ درصد افزایش وزن نشان داشتند. درحالیکه لایه های کراتین متیل سلولز ـ گلیسرول به طورمتوسط ۸ درصد افزایش وزن داشته اند اما درهفته دوم نسبت به هفته اول ۲/۰۶ درصد کاهش وزن داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.