مقاله مدت زمان نگه داری قطعات سیب زمینی منجمد بسته بندی شده به صورت اسپتیک


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدت زمان نگه داری قطعات سیب زمینی منجمد بسته بندی شده به صورت اسپتیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدت زمان نگه داری قطعات سیب زمینی منجمد بسته بندی شده به صورت اسپتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدت زمان نگه داری قطعات سیب زمینی منجمد بسته بندی شده به صورت اسپتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدت زمان نگه داری قطعات سیب زمینی منجمد بسته بندی شده به صورت اسپتیک :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

اثررنگبری با آب داغ و بسته بندی روی مدت زمان نگهداری قطعات سیب زمینی منجمد شده براساس کیفیت میکروبی بافت و رنگ مورد بررسی قرارگرفت قطعات باریک سیب زمینی باراول دردمای پایین ۶۰ درجه برای ۱۰ دقیقه تا ۲۰ دقیقه سیب زمینی ها رنگبری شده و سپس برای بار دوم رنگبری دردمای بالا ۹۸ درجه به مدت ۱۵ تا ۱۰ دقیقه انجام شد سیب زمینی های بلانچ شده سرد شدند و در داخل بسته های اسپتیک پلی اتیلنی بسته بندی شدند فساد میکروبی برای همه عمل آوری هایی که در بلانچ دوم به مدت ۱ دقیقه انجام گرفته است مشاهده شد هیچ رشد میکروبی درطول ۲۸ روز انجماد کردن مشاهده نشد سیب زمینی های سرخ شده منجمدی که به روش اسپتیک بسته بندی شده اند به وضوح از نظر کیفیت رنگ روشن تر و از نظر کیفیت بافت بهتر بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.