مقاله مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
ویسکوزیته شش نمونه عسل ایرانی با منشا گلهای مختلف و تاثیر دما برآن مورد مطالعه قرارگرفت مدلسازی تاثیر دما برویسکوزیته با استفاده از ۳ مدل آرنیوس Vogel-Taumman-FulcherVTF Arrhenius و توان power law درسه سطح دمایی ۱۹و ۲۴ و ۲۸ درجه سانتی گراد انجام گرفت ارزیابی مدلها با استفاده از شاخصهای ضریب تبیین R2 ارزش P value P مربع خی square, 2chi و ریشه میانگین مربعات خطا RMSE صورت گرفت درمحدوده سرعت برشی مورد مطالعه ۰/۰۴-۰/۶۳S-1 تمامی نمونه ها تقریبا رفتاری غیر نیوتنی از خود نشان دادند از بین سه مدل بکاربرده شده نمونه هاتطابق خوبی با مدلهای آرنیوس و VTF داشتند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.