مقاله مطالعه خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و ماده خشک کنجاله کلزای فرآوری نشده و فرآوری شده با اسید سیتریک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و ماده خشک کنجاله کلزای فرآوری نشده و فرآوری شده با اسید سیتریک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و ماده خشک کنجاله کلزای فرآوری نشده و فرآوری شده با اسید سیتریک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و ماده خشک کنجاله کلزای فرآوری نشده و فرآوری شده با اسید سیتریک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خصوصیات تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام و ماده خشک کنجاله کلزای فرآوری نشده و فرآوری شده با اسید سیتریک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این پژوهش به منظور مطالعه خصوصیات تجزیه پذیری پروتئین خام و ماده خشک کنجاله های کلزای فرآوری شده با اسید سیتریک و فرآوری نشده، در شکمبه با استفاده از۳ راس گوسفند نر بالغ که دارای کنولای شکمبه ای بودند در مزرعه دانشگاه بوعلی سینا انجام شد. در ابتدا کنجاله ها با الک ۲ میلیمتری آسیاب شدند برای فرآوری از اسید سیتریک به مقدار ۲ درصد ماده خشک کنجاله ها استفاده شد. ۵ گرم مواد خوراکی مورد آزمایش آسیاب شده ، در داخل هر کیسه ریخته شد و کیسه های حاوی نمونه در زمان های مختلف در ساعات صفر، ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۲۴، ۳۶ و۴۸ ساعت به صورت دوتایی در داخل شکمبه قرار داده شدند. سپس ازت نمونه ها تعیین گردیدند. بخش کند تجریه(b) در شکمبه در تیمارها تفاوت معنی داری نشان داد اما بین بخش سریع تجزیه (a)، ثابت نرخ تجزیه(c) و تجزیه پذیری موثر پروتئین در سرعت ۲ درصد در ساعت و ازت نامحلول در شوینده اسیدی تفاوتی مشاهده نشد(۰۵/۰<p). اما بین تجزیه پذیری موثر پروتئین در سرعت های ۵ و ۸ درصد در ساعت بین تیمارها تفاوت معنی داری مشاهده شد(۰۵/۰>p). میانگین پروتئین های قابل تجزیه وغیرقابل تجزیه درشکمبه و پروتئین غیرقابل تجزیه ولی قابل هضم در روده باریک در کنجاله فرآوری شده با اسید سیتریک در مقایسه با کنجاله فرآوری نشده بیشتر بود (۰۵/۰>p). بین بخش سریع تجزیه شونده(a)، بخش کند تجزیه شونده(b) و ثابت نرخ تجزیه(c) مربوط به ماده خشک تفاوت آماری معنی داری مشاهده نشد(۰۵/۰<p). به طور کلی فرآوری کنجاله با اسید سیتریک بدون تاثیر نامطلوب بر تجزیه پذیری ماده خشک در شکمبه باعث افزایش پروتئین عبوری آن شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.