مقاله بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال ۱۳۸۸-۱۳۸۹ به روش اسپکتروفتومتری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال ۱۳۸۸-۱۳۸۹ به روش اسپکتروفتومتری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال ۱۳۸۸-۱۳۸۹ به روش اسپکتروفتومتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال ۱۳۸۸-۱۳۸۹ به روش اسپکتروفتومتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قدرت رنگی زعفرانهای ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی گناباد در طی سال ۱۳۸۸-۱۳۸۹ به روش اسپکتروفتومتری :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

زعفران crocus sativus گیاهی است چند ساله که از دیرباز توسط ایرانیان مورد استفادهقرارگرفته است مهمترین قسمت مورد استفاده این گیاه کلاله های قرمز رنگ آن می باشد که به دلیل داشتن رنگ عطر و خواص ویژه دارویی درصنایع غذایی و دارویی کاربرد های فراوانی دارد قدرت رنگی زعفران عبارتست از جذب کروسین درطول موج ماکزیمم ۴۴۰ نانومتر برای محلول یک درصد از نمونه درسل یک سانتی متر قدرت رنگی یکی ازمهمترین فاکتورهای تشخیص کیفیت زعفرانمی باشد هدف ازاین مطالعه درجه بندی زعفران های ارسال به ازمایشگاه مواد غذایی مدیریت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد از نظر قدرت رنگی م ی باشد. این پژوهش یک مطالعه توصیفی تحلیلی استکه برروی ۲۸ نمونه ارسالی به آزمایشگاه مواد غذایی در طی سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۸۹ انجام شده است و میزان قدرت رنگی کروسین با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتر UV-VIS مدل pc1600 شیمادزو اندازه گیری شده و سپس نتایج مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت با توجه به نتایج بدست آمده اگر درشرایط کاشت و داشت مناسب جمع آوری محصول فراوری انبارداری بسته بندی و آموزش مورد توجه قرارگیرد می توانیم شاهد افزایش تولید زعفرانهای ممتاز باشیم .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.