مقاله نانوحامل ها و نانوامولسیون ها؛ انواع، روش های تولید وکاربرد آنها در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نانوحامل ها و نانوامولسیون ها؛ انواع، روش های تولید وکاربرد آنها در صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نانوحامل ها و نانوامولسیون ها؛ انواع، روش های تولید وکاربرد آنها در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانوحامل ها و نانوامولسیون ها؛ انواع، روش های تولید وکاربرد آنها در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نانوحامل ها و نانوامولسیون ها؛ انواع، روش های تولید وکاربرد آنها در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه نانوتکنولوژی به عنوان یکی از جدیدترین و پرکاربردترین روشها در بهبود و ارتقا کیفیت و سلامت مواد غذایی شناخته شده است با کاهش اندازه بیوپلیمرهای زیستی درمقیاس نانو می توان از انها در اشکال متفاوت نانوذرات و نانوحامل به منظور انتقال و رساندن ترکیبات مفید به سیستمهای هدف و غنی سازی منابع غذایی از ریزمغذی ها و ویتامین ها و سایر ترکیبات استفاده کرد دراین مقاله به بررسی انواع مختلف نانوذرات و نانوامولسیون ها به همراه کاربردهای مختلف آنها و همچنین کمپلکس های نانوذرا ت بیومولکول ها و کاربردانها در صنایع غذایی و سیستمهای دارویی پرداخته شده است درادامه روشهای کم انرژی تغییر فاز حرارتی و پرانژی استفاده از امواج اولتراسونیک جهت تولید نانوامولسیون معرفی گردیده اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.