مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی برگ گیاه حنا با استفاده از دستگاه اولتراسوند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی برگ گیاه حنا با استفاده از دستگاه اولتراسوند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی برگ گیاه حنا با استفاده از دستگاه اولتراسوند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی برگ گیاه حنا با استفاده از دستگاه اولتراسوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی برگ گیاه حنا با استفاده از دستگاه اولتراسوند :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توجه به اثرات نامطلوب آنتی اکسیدان های سنتزی بر روی بدن انسان و با علم به اینکه حذف آنتی اکسیدانها زمینه را برای تجمع مواد مضر ناشی از اکسیداسیون چربی ها در مواد غذایی فراهم می سازد استفاده از آنتی اکسیدان های حاصل از منابع طبیعی در چربی ها و روغن های خوراکی به عنوان یک راه حل منطقی در نظر گرفته می شود. در این مطالعه، بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی ۸۰ % (حجمی/حجمی برگ گیاه حنا با نام علمیLawsonia Inermis که تحت تاثیر تیمار فراصوت قرار گرفته است از طریق آزمون سطح پاسخ و از طریق آزمون فولین سیوکالته صورت گرفت. برای بهینه سازی فرایند در آزمون ها سه فاکتور دما ( ۱۰ ,۲۵ و ۴۰ درجه سانتیگراد) ، زمان ( ۵ ,۲۰ و ۳۵ ثانیه) وpH 67 و ۸) مورد بررسی قرار گرفت. این طرح از طریق Box-Behnken در ۳ فاکتور و در ۳ سطح که شامل ۱۷ آزمون است انجام شد. نتایج بدست آمده از آنالیز رگرسیون درجه دوم نشان می دهد که مناسبترین شرایط برای فعالیت آنتی اکسیدانی زمان ۳۰ دقیقه، دمای ۳۲ درجه سانتیگراد وpH=6.33می باشد که تحت این شرایط میزان استخراج ترکیبات فنولیک از عصاره به بیش از ۱۵mg گالیک اسید بهازای ۱ گرم از پودر اولیه و میزان شاخصIC50 = 0.48mg/ml بدست آمد. همچنین قدرت آنتی اکسیدانی عصاره ها با آنتی اکسیدانBHA مقایسه شد. در بررسی نتایج و روند نمودارها زمان به عنوان موثرترین فاکتور شناسایی شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.