مقاله بررسی اثر هیدروکلوئید دانه شاهی بر پایداری سس مایونز


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر هیدروکلوئید دانه شاهی بر پایداری سس مایونز دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر هیدروکلوئید دانه شاهی بر پایداری سس مایونز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر هیدروکلوئید دانه شاهی بر پایداری سس مایونز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر هیدروکلوئید دانه شاهی بر پایداری سس مایونز :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

عصاره هیدروکلوئیدی دانه شاهی بعنوان یک منبع جدید پایدار کننده انتخاب شد و بعنوان جایگزین چربی با خواص پایدار کنندگی و امولسیون کنندگی در فرمولاسیون سس مایونز مورد استفاده قرار گرفت ، نمونه های سس حاوی ۰/۱و۰/۲و۰/۳ درصد صمغ تولید شدند و یک نمونه نیز بعنوان نمونه شاهد در نظر گرفته شد . خصوصیات فیزیکوشیمیایی از قبیل رطوبت phو اسیدیته و خواص پایدار کنندگی و رئولوژیکی نمونه های تولید شده مورد ارزیابی قرار گرفت ، نتایج نشان داد که با افزایش درصد جایگزینی، میزان رطوبت نمونه ها افزایش میابد ضمن اینکه خصوصیات امولسیون کنندگی هیچگونه کاهشی را نشان نمیدهند . به لحاظ سفتی بافت و ویسکوزیته مشاهده شد که بیشترین میزان ویسکوزیته مربوط به نمونه با۰/۲ درصد صمغ بود.در نهایت این تحقیق نشان داد که میتوان از هیدروکلوئید دانه شاهی به عنوان پایدار کننده در سس مایونز استفاده نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.