مقاله تخمین اثر اسید اسکوربیک و کروم متیونین بر کیفیت صفات خارجی تخم بلدرچین ژاپنی تحت استرس گرمایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخمین اثر اسید اسکوربیک و کروم متیونین بر کیفیت صفات خارجی تخم بلدرچین ژاپنی تحت استرس گرمایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین اثر اسید اسکوربیک و کروم متیونین بر کیفیت صفات خارجی تخم بلدرچین ژاپنی تحت استرس گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین اثر اسید اسکوربیک و کروم متیونین بر کیفیت صفات خارجی تخم بلدرچین ژاپنی تحت استرس گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین اثر اسید اسکوربیک و کروم متیونین بر کیفیت صفات خارجی تخم بلدرچین ژاپنی تحت استرس گرمایی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این آزمایش با هدف بررسی اثر مکمل کروم متیونین و اسید اسکوربیک بر کیفیت خارجی تخم بلدرچین در شرایط تنش گرمایی در ایستگاه پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، ۱۳۸۹ انجام شد. ۴۸ قطعه بلدرچین نر و ۱۴۴ قطعه بلدرچین ماده ۴۲ روزه به طور تصادفی در ۴ تیمار آزمایشی شامل: ۱) تیمار کنترل. ۲) تیمار کنترل مکمل شده با ۱۲۰۰ میکروگرم کروم در کیلوگرم جیره. ۳) تیمارکنترل به همراه ۳۰۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره مکمل ویتامین C. 4) تیمار کنترل مکمل شده با کروم به میزان ۱۲۰۰ میکروگرم در کیلوگرم جیره و ۳۰۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره مکمل ویتامین C، قرار گرفتند. طول دوره آزمایش ۵ هفته، که ازآغاز هفته سوم، تنش گرمایی (روزانه ۶ ساعت با دمای ۳۶ درجه سانتیگراد) اعمال گردید. در هفته چهارم، ۱۲عدد تخم بلدرچین از هر قفس جمع آوری و کیفیت صفات خارجی تخم بررسی شد. استفاده از ۱۲۰۰ میکروگرم کروم در کیلوگرم جیره سبب کاهش شاخص تخم و افزایش ضخامت پوسته به طور معنی دار گردید. همچنین استفاده از ۳۰۰ میلی گرم در کیلوگرم ویتامین C در جیره باعث افزایش وزن تخم، وزن پوسته ، ضخامت پوسته و کاهش شاخص تخم به طور معنی دار گردید. استفاده از جیره مکمل شده با کروم (gk/gµ۱۲۰۰) و ویتامینC mg/kg) 300) باعث بهبود وزن تخم گردید. به طور خلاصه داده های این آزمایش، استفاده همزمان از مکمل کروم متیونین و اسید اسکوربیک جهت بهبود کیفیت خارجی تخم بلدرچین در شرایط تنش گرمایی را توصیه می نماید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.