مقاله روغن تک یاخته؛ بررسی تولید، اهمیت و چالش ها


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روغن تک یاخته؛ بررسی تولید، اهمیت و چالش ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روغن تک یاخته؛ بررسی تولید، اهمیت و چالش ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روغن تک یاخته؛ بررسی تولید، اهمیت و چالش ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روغن تک یاخته؛ بررسی تولید، اهمیت و چالش ها :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

روغن تک یاخته که حاصل فعالیت سلولهای میکروبی است امروزه دارای اهمیت بالایی در صنعت غذا و بیوتکنولوژی می باشد از مهمترین تمهیداتی که به منظور کاهش هزینه های فرایند تولید آن اندیشیده می شود استفاده از ضایعات کشاورزی به عنوان سوبسترا دراین فرایند است دراین مقاله سعی شده است به تعریف ویژگیهای روغن تک یاخته و میکروارگانیسم های مولد ان از جمله گونه های روغنی Mortierella و Lipomycess Cryptococcus مکانیسم تولید ارزش تغذیه ای و امکان استفاده درفرمولهای نوزاد بدلیل ترکیب اسیدهای چرب آن مانند ه اراشیدونیک اسید ARA و دوکوزاهگزاانوئیک اسید DHA و بررسی سوبستراهای جدید همچون ملاس و بلغور گلوتن ذرت مخلوط ساقه و سبوس گندم نشاسته کاساوای هیدرولیز شده و چالشهای روبرو و نتایج حاصل از آنها پرداخته شود بطور کلی روغن تک یاخته منبع روغنی جدید و مناسبی با کاربردها و ارزش تغذیه ای ویژه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.