مقاله تاثیر ادویهها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیهشده و روغن گیاهی مخلوط شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر ادویهها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیهشده و روغن گیاهی مخلوط شده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر ادویهها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیهشده و روغن گیاهی مخلوط شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ادویهها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیهشده و روغن گیاهی مخلوط شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر ادویهها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیهشده و روغن گیاهی مخلوط شده :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
دراین پژوهش مقدار ۲۵% وزنی w/w از ادویه جات رزماری نعناع و آویشن به سه نوع روغن گیاهی روغن زیتون بکر روغن قندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده اضافه شد دردوحالت درجه بندی شده و بدون دربندیو نگهداری دردمای ۷۵ درجه به مدت ۷ روز مورد بررسی قرارگرفت میزان اسید های چرب آزاد عدد پراکسید ایزومرهای سیس – ترانش و پایداری اکسیداتیو OS نمونه ها براساس تغییرات عدد پراکسید اندازه گیری شد نتایج نشان داد که پایداری اکسیداتیو تیمار روغن زیتون بکر حاوی رزماری و نعناع روغن فندق تصفیه شده حاوی رزماری و آویشن و روغن گیاهی تصفیه شده حاوی آویشن افزایش یافت همچنین تفاوت معنی داری P>0/01 درایزومرهای سیس – ترانس اسیدهای چرب نمونه های روغن مشاهده نشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.